- סה"כ למנת הגשה לאדם 1,268 קלוריות

דג וריזוטו בסגנון איטלקי
דג סלמון בתיבול טוסקנה עם ריזוטו אלפרדו
30 דקות
2 סועדים
קושי: 2/3
חריפות: 0/3

הערכה מכילה
- תערובת תיבול טוסקנה (עם שום, בצל, פלפל 4 עונות, רוזמרין, פלפל מתוק ועוד)
- אורז ארבוריו עגול
- תערובת תיבול אלפרדו (עם בצל, פטריות, שום, מוסקט ועוד)
מצרכים למתכון
- 2 נתחי פילה סלמון במשקל כולל של כ-400 גרם
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
- 25 גרם חמאה
- 2 כפות שמן זית
- 2-3 כוסות מים (450-675 מ"ל)
- מלח לפי הטעם







הכנות מקדימות
- לחמם תנור ל-200 מעלות
שלבי ההכנה
צפייה במסך מלא

2. המסת חמאה
מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את החמאה ומערבבים קלות עד להמסה.

3. בישול האורז
מוסיפים את האורז אל המחבת ומערבבים, עוברים לשלב הבא כשאורז מקבל גוון שקוף.

4. תיבול האורז
מוסיפים תערובת תיבול אלפרדו ומערבבים.


טיפ השף
יש לערבב את הריזוטו לעיתים תכופות – על מנת שלא ידבק למחבת.
מומלץ להוסיף שבבי פרמזן מעל הריזוטו בסמוך להגשה.
מומלץ להוסיף שבבי פרמזן מעל הריזוטו בסמוך להגשה.
GALLERY
תמונות מעמוד האינסטגרם שלנו
מתכונים נוספים

פרגיות/חזה עוף ברוטב קייג'ון מוגש עם קוסקוס מתובל
20 דקות
2 סועדים
1/3
2/3

אנטריקוט/פרגית מוקפץ עם אטריות ביצים ברוטב סצ'ואן
20 דקות
2 סועדים
1/3
1/3

קבבוני טלה על מקלות קינמון מוגשים עם בורגול ברוטב עגבניות.
30 דקות
2 סועדים
2/3
1/3

חזה עוף/פרגית וקינואה בתיבול שקדים וצימוקים
20 דקות
2 סועדים
2/3
0/3

עוף/טופו ברוטב חלב קוקוס וקארי מוגשים עם אורז מדגסקר
30 דקות
4 סועדים
2/3
2/3

פלאפל עם טחינה בסגנון ישראלי
20 דקות
2 סועדים
1/3
0/3
אנחנו כאן בשבילכם
צרו איתנו קשר
נציגי השירות של SoChef תמיד עומדים לרשותכם
חייגו - 050-70-200-90
או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם: