- סה"כ למנת הגשה לאדם לפי מתכון פרגיות873 קלוריות

עוף/טופו ואורז בסגנון הודי
עוף/טופו ברוטב חלב קוקוס וקארי מוגשים עם אורז מדגסקר
30 דקות
4 סועדים
קושי: 2/3
חריפות: 2/3

הערכה מכילה
- קרטונית חלב קוקוס
- רוטב קארי צהוב בסגנון מדרס (עם כורכום, כוסברה, פלפל אנגלי, זנגביל, קינמון ועוד)
- שקית אורז בסמטי הודי לאל קילה
- שקית תערובת תיבול לאורז מדגסקר (עם פיסטוק, בצל, עדשים, ירקות ועוד)
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג שוקי עוף/פרגית/חזה עוף או 600 גרם טופו
- 4 כוסות מים ( 900 מ"ל)
- 2 כפות שמן
- מלח לפי הטעם




שלבי ההכנה
צפייה במסך מלא
1. הכנת רוטב
מערבבים בקערה קטנה את חלב הקוקוס ורוטב קארי.
(לקבלת טעם מתובל יותר מומלץ להפחית עד 30% חלב קוקוס)

2. טיגון העוף / טופו
מחממים מחבת גדולה עם תחתית עבה, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את העוף/טופו על להבה גבוהה מכל צדדיו ועד לצבע זהוב ויפה.
מוציאים את העוף/טופו ומניחים בצד.
מומלץ לרוקן את השמן מהמחבת.


4. שטיפה/השרייה של האורז
שוטפים את האורז במסננת תחת מים זורמים ומניחים בצד לניקוז הנוזלים.


טיפ השף
מומלץ להוסיף לקראת סוף הבישול כוסברה קצוצה דק יבשה או טרייה כקישוט.
מומלץ לשפוך קצת מהרוטב שנשאר במחבת על האורז (לתיבול חזק במיוחד).
מומלץ לשפוך קצת מהרוטב שנשאר במחבת על האורז (לתיבול חזק במיוחד).
GALLERY
תמונות מעמוד האינסטגרם שלנו
מתכונים נוספים

קבבוני טלה על מקלות קינמון מוגשים עם בורגול ברוטב עגבניות.
30 דקות
2 סועדים
2/3
1/3

פלאפל עם טחינה בסגנון ישראלי
20 דקות
2 סועדים
1/3
0/3

אנטריקוט/פרגית מוקפץ עם אטריות ביצים ברוטב סצ'ואן
20 דקות
2 סועדים
1/3
1/3

חזה עוף/פרגית וקינואה בתיבול שקדים וצימוקים
20 דקות
2 סועדים
2/3
0/3

פרגיות/חזה עוף ברוטב קייג'ון מוגש עם קוסקוס מתובל
20 דקות
2 סועדים
1/3
2/3

דג סלמון בתיבול טוסקנה עם ריזוטו אלפרדו
30 דקות
2 סועדים
2/3
0/3
אנחנו כאן בשבילכם
צרו איתנו קשר
נציגי השירות של SoChef תמיד עומדים לרשותכם
חייגו - 050-70-200-90
או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם: