קבב ובורגול בסגנון טורקי

קבב ובורגול בסגנון טורקי

קבבוני טלה על מקלות קינמון מוגשים עם בורגול ברוטב עגבניות.

.

זמן
30 דקות
סועדים
2 סועדים
קושי
קושי: 2/3
חריפות
חריפות: 1/3

ערך תזונתי

  • סה"כ למנת הגשה לאדם1,443 קלוריות

הערכה מכילה

  • 6 מקלות קינמון אינדונזי
  • תערובת תיבול לקבב בסגנון בהרט טורקי (עם כוכבי אניס, פלפל אנגלי, זנגביל, משיה, הל, מוסקט, קינמון ועוד)
  • בורגול
  • רוטב עגבניות לבורגול
  • בצל יבש

מצרכים למתכון

  • 350 גרם בשר בקר קצוץ/טחון + 150 גרם שומן טלה (מומלץ לבקש מהקצב לטחון ביחד עם הבשר)
  • 1/4 כוס מי סודה/מים
  • 2 כפות שמן לבישול
  • 1.5 כוסות מים רותחים (330 מ"ל)
  • מלח לפי הטעם

מצרכי מכולת

סמנו לכם את מה שחסר

אביזרים

סמנו לכם את מה שחסר
לא בחרת מצרכים או אביזרים לשליחה :)

טיפ השף

לאוהבי החריף אפשר להוסיף פלפל חריף לרוטב הבורגול.

שלבי ההכנה

צפייה במסך מלא
1. הכנת הבורגול המתובל

לתוך סיר קטן שופכים 1.5 כוסות מים רותחים, מלח, תוכן שקית הבורגול ורוטב עגבניות לבורגול ומערבבים.
לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה ל-9 דקות.
לכבות את הלהבה ולהשאיר את הסיר סגור למשך 5 דקות לאידוי.
בפתיחת הסיר יש לערבב.

הפעל טיימר (9:00)
טיימר פעיל
9:00

השאירו מסך דולק

2. תיבול הבשר וערבוב

אל קערת ערבוב מכניסים את הבשר והשומן, תערובת תיבול לקבב, פלפל שחור ומלח לפי טעם ומי סודה.
מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.

3. חילוק הבשר

מחלקים את מסת הבשר ל-6 חלקים שווים ויוצרים קציצה מוארכות מעט.

4. הכנת הקבב

מחזיקים את הקציצה ביד אחת ועם היד השנייה מחדירים את מקל הקינמון ע"י לחיצה ומקבבים כך שמקל הקינמון נכנס למרכז הקציצה שיצרנו.
באותו אופן נכין את כל 6 הקציצות.

5. טיגון הקבב

על מחבת פסים עם מעט שמן או גריל צורבים את הקציצות על אש בינונית למשך כ-8 דקות עד שהבשר נראה עשוי ומוכן לאכילה יש להפוך את הקציצה כל 2 דקות.

הפעל טיימר (8:00)
טיימר פעיל
8:00

השאירו מסך דולק

GALLERY

תמונות מעמוד האינסטגרם שלנו

תמונת אינסטגרם
תמונת אינסטגרם
תמונת אינסטגרם
תמונת אינסטגרם

מתכונים נוספים

תמונת מתכון
חזה עוף/פרגית וקינואה בתיבול שקדים וצימוקים
זמן
20 דקות
סועדים
2 סועדים
קושי
2/3
חריפות
0/3
תמונת מתכון
דג סלמון בתיבול טוסקנה עם ריזוטו אלפרדו
זמן
30 דקות
סועדים
2 סועדים
קושי
2/3
חריפות
0/3
תמונת מתכון
אנטריקוט/פרגית מוקפץ עם אטריות ביצים ברוטב סצ'ואן
זמן
20 דקות
סועדים
2 סועדים
קושי
1/3
חריפות
1/3
תמונת מתכון
עוף/טופו ברוטב חלב קוקוס וקארי מוגשים עם אורז מדגסקר
זמן
30 דקות
סועדים
4 סועדים
קושי
2/3
חריפות
2/3
תמונת מתכון
פלאפל עם טחינה בסגנון ישראלי
זמן
20 דקות
סועדים
2 סועדים
קושי
1/3
חריפות
0/3
תמונת מתכון
פרגיות/חזה עוף ברוטב קייג'ון מוגש עם קוסקוס מתובל
זמן
20 דקות
סועדים
2 סועדים
קושי
1/3
חריפות
2/3
לכל המתכונים
אנחנו כאן בשבילכם

צרו איתנו קשר

נציגי השירות של SoChef תמיד עומדים לרשותכם
חייגו - 050-70-200-90
או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם: