- סה"כ למנת הגשה לאדם1,443 קלוריות

קבב ובורגול בסגנון טורקי
קבבוני טלה על מקלות קינמון מוגשים עם בורגול ברוטב עגבניות.
.
30 דקות
2 סועדים
קושי: 2/3
חריפות: 1/3

הערכה מכילה
- 6 מקלות קינמון אינדונזי
- תערובת תיבול לקבב בסגנון בהרט טורקי (עם כוכבי אניס, פלפל אנגלי, זנגביל, משיה, הל, מוסקט, קינמון ועוד)
- בורגול
- רוטב עגבניות לבורגול
- בצל יבש
מצרכים למתכון
- 350 גרם בשר בקר קצוץ/טחון + 150 גרם שומן טלה (מומלץ לבקש מהקצב לטחון ביחד עם הבשר)
- 1/4 כוס מי סודה/מים
- 2 כפות שמן לבישול
- 1.5 כוסות מים רותחים (330 מ"ל)
- מלח לפי הטעם





טיפ השף
לאוהבי החריף אפשר להוסיף פלפל חריף לרוטב הבורגול.
שלבי ההכנה
צפייה במסך מלא

2. תיבול הבשר וערבוב
אל קערת ערבוב מכניסים את הבשר והשומן, תערובת תיבול לקבב, פלפל שחור ומלח לפי טעם ומי סודה.
מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.

3. חילוק הבשר
מחלקים את מסת הבשר ל-6 חלקים שווים ויוצרים קציצה מוארכות מעט.
4. הכנת הקבב
מחזיקים את הקציצה ביד אחת ועם היד השנייה מחדירים את מקל הקינמון ע"י לחיצה ומקבבים כך שמקל הקינמון נכנס למרכז הקציצה שיצרנו.
באותו אופן נכין את כל 6 הקציצות.
GALLERY
תמונות מעמוד האינסטגרם שלנו
מתכונים נוספים

דג סלמון בתיבול טוסקנה עם ריזוטו אלפרדו
30 דקות
2 סועדים
2/3
0/3

פלאפל עם טחינה בסגנון ישראלי
20 דקות
2 סועדים
1/3
0/3

עוף/טופו ברוטב חלב קוקוס וקארי מוגשים עם אורז מדגסקר
30 דקות
4 סועדים
2/3
2/3

חזה עוף/פרגית וקינואה בתיבול שקדים וצימוקים
20 דקות
2 סועדים
2/3
0/3

אנטריקוט/פרגית מוקפץ עם אטריות ביצים ברוטב סצ'ואן
20 דקות
2 סועדים
1/3
1/3

פרגיות/חזה עוף ברוטב קייג'ון מוגש עם קוסקוס מתובל
20 דקות
2 סועדים
1/3
2/3
אנחנו כאן בשבילכם
צרו איתנו קשר
נציגי השירות של SoChef תמיד עומדים לרשותכם
חייגו - 050-70-200-90
או השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם: